Showing 3 Result(s)
Për jetë

Disa mënyra për të mos u zënë me vjehrrën

Jeta në familje nuk është gjithmonë e lehtë. Ndodh që më të vështirë t’jua bëjnë njerëzit përreth. Por nëse vjehrri dhe vjehrra jote janë të vështirë si karakter, sekreti është … t’i takosh! Por vetëm kur e dëshiron edhe ti. Vendndodhja luan një rol të rëndësishëm për shkak se mund të ndihmojë komunikimin. Këtu janë …

Për jetë

Fëmijët hasret janë më të prirë t’i tradhtojnë partnerët

Fëmijët hasretë kanë një reputacion se kërkojnë shumë vëmendje, janë egoistë, si dhe të lazdruar – dhe hulumtimet e reja vazhdojnë ta dëmtojnë reputacionin e tyre. Tani, sipas një studimi të ri, fëmijët e vetëm (hasretët) janë më të prirë t’i tradhtojnë partnerët. Hulumtimet janë kryer nga ‘Illicit Encounters’, i cili është sajt takimi për …