Showing 4 Result(s)
Shëndetësi

Grip apo alergji? Ja si ti dalloni

Pranvera erdhi, kështu që përgatituni për shamitë. Sigurisht, jo për të qarë po për të shfryrë hundët, dhe kjo për shkak të alergjive që sjell kjo periudhë. Poleni shtohet dhe simptomat e alergjisë në rrugët e frymëmarrjes, këtë vit mund të jetë më e ndërlikuar dhe mund të ngatërrohet me gripin. Por moti i paqëndrueshëm …

Shëndetësi

Është i rrezikshëm gatimi me vaj ulliri? Përgjigjen e jep shkenca

Vaji i ullirit është një nga burimet më të mira të Omega-s, që të nevojiten për shëndetin, për sistemin nervor dhe për atë kardivaskular. Por ajo që specialistët neglizhojnë të thonë është fakti që këto benefite shumë të mira të këtij lloj vaji mund të shkatërrohen gjatë kohës që digjet. Është e vërtetë se gjatë …