Showing 1 Result(s)
Për jetë

Fëmijët hasret janë më të prirë t’i tradhtojnë partnerët

Fëmijët hasretë kanë një reputacion se kërkojnë shumë vëmendje, janë egoistë, si dhe të lazdruar – dhe hulumtimet e reja vazhdojnë ta dëmtojnë reputacionin e tyre. Tani, sipas një studimi të ri, fëmijët e vetëm (hasretët) janë më të prirë t’i tradhtojnë partnerët. Hulumtimet janë kryer nga ‘Illicit Encounters’, i cili është sajt takimi për …